Referenties

 

Matthijs Meijs

We werken nu al enige tijd samen met Bianca, wat we als erg prettig ervaren.

Het is fijn om een sparring partner te hebben om de zaakjes op orde te stellen en het overzichtelijk te maken.
In een MKB stikt het van de kleine dingetjes, dingetjes die geregeld moeten worden en eigenlijk niet heel veel tijd kosten maar wel enorme chaos is je hoofd genereert, waardoor je niet meer weet waar je moet beginnen.
Door hier structuur in te brengen, met de taken te assisteren en het op vaste data langs te lopen is het allemaal een stuk behapzamer.
Dat zorgt voor veel ruimte in je hoofd, wat resulteert in tijd die over is en je vervolgens weer kan besteden aan de dingen die echt belangrijk zijn!

-Matthijs Meijs, Software Development Specialist, F&L Methode bv

 

Rien Alderliesten

Bianca heeft jarenlange ervaring op diverse secretariële afdelingen.

We hebben Bianca leren kennen als een accurate medewerkster, die de opgedragen werkzaamheden steeds tot onze volle tevredenheid heeft verricht. Voor haar collega's is zij altijd vriendelijk en behulpzaam.

In haar werkzaamheden is ze altijd gedreven, een klantvriendelijke medewerkster die haar werk altijd met grote inzet en professionaliteit heeft verricht. Ze heeft haar werkzaamheden altijd met veel enthousiasme uitgevoerd. Haar manier van werken is praktisch, no-nonsense en resultaatgericht.

Haar enthousiasme en flair zorgen er ook voor dat zij haar kennis op een vakkundige wijze kon delen met andere collega's. Ook in haar communicatie is zij over het algemeen helder en duidelijk naar anderen toe en heeft ook een luisterend oor voor anderen.

Bianca werkt georganiseerd en ziet goed op welke momenten er duidelijk prioriteiten gesteld moeten worden.

-Rien Alderliesten, Unitmanager Geldservice Nederland

 

Henriette Kievit

Ik heb jaren met Bianca samengewerkt. We waren altijd elkaars sparringspartner en dat zullen we zeker blijven!

Bianca is een prettige collega die oplossingsgericht werkt. Ze is ambitieus en een doorzetter. Ze is een eerlijke, vrolijke, betrouwbare collega die goed kan luisteren. Altijd belangstellend en behulpzaam.

Ze kan situaties goed inschatten en kan zich duidelijk uitdrukken. Haar overtuigingskracht is groot.

-Henriette Kievit, Secretaresse Geldservice Nederland